fredag 26 oktober 2012

Theo har varit hos tandläkaren

Idag har jag fått följa med mamma till tandläkaren för första gången! ;)  Jag satt där i min mysiga vagn så snällt och bet på bitringen medans tanten grävde i mammas mun:P
Den ena av dom fick även för sig att titta lite i min mun också på mina fina tänder, hon klämde och kände på dom, och tyckte dom såg fina ut. Det var skönt när hon tröck lite på dom där gaddarna, för då kliade det inte lika mycket just för tillfället ;P Hon sa även att mamma måste komma ihåg att borsta mina risgryn morgon och kväll, så jag inte också måste åka dit och borra i mina tänder då ja blir stor.... för det såg då inge trevligt ut ;P

För övrigt så håller jag på att ragga runt med min gåstol här hemma, och mamma tycker det är så kul då jag börjat ta mig fram runt i huset ;)) Jag tycker också om busa med Liam, han är en av mina största idoler. Idag ska vi alla åka upp till farmor och farfar och hälsa på. Vi ska passa på att fredagsmysa med dom så mycket det bara går, men vi måste åka hem imorgon, för på Söndag ska vi på Badhuset med Liam, han har ju simskola där. På simskolan är det också roligt att vara, jag skulle också vilja plaska där med dom andra barnen och leka... men i baljan tycker jag inte om att bada, den är lite läskig.... sist mamma och pappa var på badhuset fick jag inte bada, dom satt där i bubbelpoolen och myste medans jag fick sitta och titta på i min bilstol :P Mamma har lovat mig att nästa gång vi åker dit så ska jag också få bada med dom. :) Det ser jag fram emot. Nej nu säger mamma att vi måste gå och byta blöja... men trevlig helg på er alla.

förresten, jag bjuder på ett par bilder som mamma tog på mig idag. jag vet ju att ni alla gillar att se bilder på snygga jag!

Pussåkram





Förresten, strumporna som jag har på bilden har jag fått av snälla moster Mimmi. dom är så varma och sköna så dom vill jag helst ha på  mig hela tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du lämnar en kommentar! :)

Kommentera genom att klicka anonym om du inte är inloggad! Nu slipper du verifiera dig! Enkelt! :)