onsdag 9 januari 2013

Syskonkärlek

Ja, nog ser man att dom älskar varandra dessa små killar.... När Liam är hos sin mamma så har Theo inte alls lika roligt som när storebror är här. Han blir lättare uttråkad och vill ha nåt att göra hela tiden. Nu när storebror kommit så roar dom varandra, busar och leker. Liam är verkligen den stora idolen för Theo. Han tittar vad han håller på med, busar och skrattar. Och blir så glad av att se storebrorsan. 
 Liam hade längtat att komma hit nu, han skulle inte komma förrän på fredag egentligen, men då ringde hans mamma och sa att han grinat å tjatat i flera dagar om att få komma hit. Det första han sa när han kom in genom dörren var....: 
- Vars är Theo?? 
- Vad gör han? 
- Har han saknat mig? 
- Har han grinat mycket?
- Vad har han gjort? 
- Vad kan han göra nu?
Ojj vad fort han kryper......han blir alltid så duktig då jag är hos mamma.

Nog är dom söta tillsammans. Jag är fruktansvärt glad över att Theo har en storebror. En storebror som bryr sig så mycket om honom. Pussas. Kramas. Leker. Och framförallt som tar ansvar för honom. Beskyddar. Istället för elak och avundsjuk. Direkt Theo gör nåt han inte får. Ja, då är Liam där och hjälper, säger åt, eller ropar åt oss att komma. Han är glad över att få känna sig stor och duktig. Han har verkligen blivit "mogen" av sig storkillen om man kan säga så om ett barn :) Så himla duktig men också våran tjuriga kille med järnvilja. Ja jag är helt enkelt stolt och glad över att dom har varandra. 

Det är riktig SYSKONKÄRLEK. 



















Liam & Theo

2 kommentarer:

  1. Fina killar♥ kjam syster

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att det är så, och härligt att Liam är så mån om Theo<3 men ni har fina grabbar med fina och goa egenskaper:))) kram mamma

    SvaraRadera

Vad kul att du lämnar en kommentar! :)

Kommentera genom att klicka anonym om du inte är inloggad! Nu slipper du verifiera dig! Enkelt! :)