lördag 24 mars 2012

Vilken mysig och minnesvärd dag!

inatt vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i örat att jag inte kunde sova.... likabra att stiga upp då tänkte jag.... sagt å gjort.. klev upp, droppade en hel tub örondroppar i örat och tvättade lite, la mig på soffan.. Jag låg där och funderade på att jag inte skulle kunna fara på pargympan som jag längtat efter i flera månder....  Älsklingen kom ner och där somnade vi tillslut.

Klockan 6 vaknade vi av en pigg Liam som kom nedför trappen. Upp å hoppa, äta go frukost. Jag beslutade mig för att åka på vattengympan iaf.. med en bomullstuss i örat och noll dopp av huvudet skulle det nog gå bra.... Vi mös på här hemma ett par timmar innan vi åkte iväg efter 9 nångång. Skjutsade gossen till sina kusiner i stan och åkte själva iväg.. på det där som älsklingen såg såå himla mycket fram emot :)

Heheh... tjiii fick han... han tyckte faktiskt att det var kul att komma dit. Träffa lite andra föräldrar och få svettas lite grann i vattnet. Speciellt alla andnings- och massageövningar inför förlossningen var JÄTTE BRA! Han var så duktig och jag kände mig så stolt att ha honom vid min sida, där jag levde mig in i förlossningen. Det kändes som att vi blev ett riktigt team när vi fick jobba och öva tillsammans.. Det kommer nog att gå lättare på förlossningen nu eftersom vi fått en massa bra tips och råd på vad man ska tänka på. Barnmorskan Maria var så duktig på att få med papporna i passet också.. det fick göra övningar för sig själva också, och det uppskattades av både pappor och mammor..
Efter det 1,5 timme långa passet blev vi bjudna på fika och kaffe av den söta barnmorskan! Vi satt där säkert en halvtimma och pratade med de andra föräldrarna, det var kul att få tips av dom också, för endel hade ju också varit med om de förut ;) Det känns faktiskt skönt att Micke har varit med på en förlossning förut för då kanske han inte känner sig lika nervös osv.. och därmed kan stötta mig på ett annat sätt! :) <3 Nu känns det faktiskt som att jag och M kommit ännu närmare varandra och jag är ännu mer kär i min fina! ååh <3 En tår i ögat. Jag är glad för allt fint i livet som sker just nu... det är skönt att man känner den uppskattningen som man ibland glömmer bort.

Nee. nu ska jag ta å väcka Liam som varit helt slut efter en dag hos kusinerna.... Åsså ska jag bädda vaggan till bebis, för nu är den slipad och klar. Efter gympan å när vi var hos Fredde å Jenny så har jag haft en heeel del sammandragningar, även nu ikväll..
Bebis övar å övar, det kanske var krystövningarna på gympan som fick igång honom... Micke saa mitt under krystvärksövningen:
- Taaa inte i för hårt nu.. han kanske tror det är dags! ;)) hehe.. We´ll see.

Det kändes helt overkligt då folk frågade om hur länge vi har kvar av graviditeten.... 4 veckor svarade vi .... ååå shiit, det är BARA 4 veckor kvar. Knoddas..snart är du här. Jag tror faktiskt att han kommer tidigare, kanske redan ikväll :):).. shiiit, jag lär ju få en chock då det sätter igång på riktigt, men då ska jag försöka komma ihåg och tänka på allt vi lärt oss. Jag tror det kommer falla sig naturligt då.

Kramkram på er alla! och kom ihåg att uppskatta å var rädda om varandra... <3


1 kommentar:

  1. Ett tips, räkna inte med att få förtidigt, oddsen är trots allt ganska små. Dagarna man går över känner som en evighet och har man ännu varit inställd på att få tidigare kommer sista tiden att kännas extra lång. Så räkna med några dagar över så blir det bara en bonus om det nu sker tidigare.

    /Aina

    SvaraRadera

Vad kul att du lämnar en kommentar! :)

Kommentera genom att klicka anonym om du inte är inloggad! Nu slipper du verifiera dig! Enkelt! :)